Translate

torsdag 20 december 2012

Byron Bay

Skrev världens längsta inlägg just, men det raderades...... Ärgh!!! Så nu hinner jag inte med ett till. Jag lever,njuter och är bränd. Imorgon sticker vi till Sydney var vi firar både finsk och australiensk jul två skillda dagar med vår finska vän Maiju ! Senaste två veckorna har vi bott hos världens trevligaste lokala killar i surfers paradise och levt hostell livet i Byron Bay!

Tränandet? Jag fösöker. Energin är inte densamma som hemma med dålig sömn då man bor 9 i ett och samma heta rum, äter oregelbundet och inte lika bra som hemma pga pris och tid, och hettan att springa i är hemsk. Men jag gör mitt bästa, skippar festandet i denna avslappnade feststad och springer istället. Så myser vi med Paulina innan hon drar till Finland och jag till Nya Zeeland efter nyår. Men vi stortrivs och sköter om varandra.

Skriver mer och uppdaterar mer med bilder då vi är i Sydney och har ordentligt internet och dator.

4 dagar till jul, och jag saknar familjen ! Men hemma hinner jag vara alla andra jular, denna jul står jag i biksu på bondi med tomteluva på :)

Hälsningar från Aussie till alla där hemma! Här börjar vi så småningom bli vana med att se åt fel håll efter bilarna då man krossar vägen, stå på fel sida i rulltrapporna och annars också göra allt felväg. :)

Xxxx

P.s två roliga händelser var då jag blev biten i hela rumpan och baklåren av sandflies... Kliade otroligt mycket och såg förjävligt ut. Åt piller och använde salva och nu är de borta... Å den andra är att jag såg samma saker här i en butik som vi sålde hemma i casa di mari, fulaste köksverktygen någonsin tar över världen ;>































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar